Cum decurge un proiect

Primul pas il faci tu, venind la noi apoi noi iti spunem urmatorii 4 pasi.
Se ofera in dar voie buna, culori nonconformiste si o casa cu susul in jos!

Proiectare

Primul pas pentru amenajarea unei locuinte reprezinta masurarea spatiului. Dupa o discutie cu beneficiarii se fac cateva propuneri pentru amenajarea in plan, noi ii spunem in 2D, iar apoi, inca una pentru electrica noua sau modificari de pereti si electrica, asta daca se doreste. Discutam toate variantele si apoi ramanem doar la una cu care pornim in urmatorul pas. Pentru mai multe detalii iti recomandam articolul de aici.

Modelare 3D

Urmatorul pas este ridicarea peretilor si realizarea mobilierului in 3D, cu ajutorul unui soft dedicat. Se discuta si eventual se modifica 3D-ul iar apoi povestim despre materialele si culorile pe care ti le doresti. Etapa se incheie cu realizarea imaginilor fotorealiste/randari. Astfel, vei vedea exact cum va arata proiectul tau, inainte de a incepe lucrarile. Despre procesul de modelare si randari fotorealiste poti afla mai multe din articolul nostru de pe blog.

Achizitii

Marele pas este alegerea pieselor individuale de mobilier, corpuri de iluminat, textile, dar si a materialelor folosite in santier precum: placaje ceramice, sanitare, parchet,plinta, usi, lavabila si tapet. Toate acestea vor fi alese impreuna cu tine tinand cont de bugetul stabilit si sa nu uitam ca mergem impreuna la showroom-uri!

Implementare

Ultimul pas si gata! Aici intram pe santier si ne facem de cap :)
Cote de mobilier, cantitati de materiale si toate detaliile necesare sunt bine puse la punct dupa un plan foarte clar, iar la final cand totul e gata, trebuie doar sa te bucuri!

Intrebari Frecvente

Fiecare proiect este unic asa ca in functie de dorintele tale putem estima cand te vei muta.

Nu! De aceea ai apelat la noi. Avem peste 8 ani experienta si peste 50 de proiecte finalizate. Te indrumam pe tot parcursul proiectului. Noi facem propunerile si tu doar iti dai acordul si platesti facturile :)

Un mare beneficiu este acela ca noi vrem sa nu iti faci griji si cineva va fi pe santier cand vor sosi coletele, daca este in timpul zilei!

Pentru ca bugetul este un factor foarte important, vom face un tabel dragut care sa ne ajute sa nu visam cai verzi pe pereti!

Suntem pregatiti sa te ajutam cu echipa de constructori, care va fi atent supravegheata de catre arhitect pe toata durata executiei.

In functie de dorintele tale, de complexitatea proiectului si durata acestuia, se va calcula si costul proiectului. Asta dupa ce povestim la un ceai! Ca punct de pornire poti citi articolul nostru de aici.

Adresa

Bucuresti, S1, Calea Victoriei nr. 210, Mansarda