Cât costă renovarea casei cu un arhitect de interior?


Contractarea unui arhitect de interior poate varia în funcție de proiectul de renovare.


Timp de citire ~ 7 minute. Enjoy!

Spațiul interior ar trebui să povestească despre cine ești tu și să adune o colecție de obiecte pe care le iubești, iar ca viziunea despre amenajarea interioară mult dorită să devină realitate, fără timp și bugete risipite, e bine să apelezi la specialiști. O echipă de arhitecți te va ajuta în întregul proces de renovare, te vor ghida, inspira și elibera de mult efort în timpul șantierului și al implementării.

Dacă ești în căutarea unor specialiști pentru spațiul tău de locuit, echipa Artizone îți oferă ajutorul necesar pentru ca proiectul tău să prindă viață mai rapid și mai ușor. Pe lângă arhitecți și designeri cu experiență vastă, aici poți întâlni adevărați artizani care transformă interioarele în spații estetice și funcționale.  

Însă, fie că vorbim despre renovarea unui apartament sau a unei case, primul lucru la care ne gândim este bugetul. Varietatea de opțiuni existente pe piață și lipsa cunoștințelor legate de domeniu ne pot îngreuna procesul și, de cele mai multe ori, depășesc suma și timpul alocate. În schimb, un arhitect știe să se adapteze oricărui buget, oferind alternative în funcție de nevoi, dar, mai ales, prin experiența sa, cunoaște pașii întregului proces, astfel încât rezultatul să îndeplinească cerințele clientului.  

Cât costă renovarea cu un arhitect de interior?

Contractarea unui arhitect de interior poate varia în funcție de proiectul de renovare. Pentru un living de 40 mp costul pornește de la 500€ și poate crește până la 2500€ pentru un proiect întreg al unui apartament cu 3 camere. Proiectele complexe pornesc de la 3000€, prețul crescând în funcție de complexitate și durată.

Daca vrei sa afli mai multe despre etapele unei amenajari, citesti aricolul nostru Procesul de Proiectare in Design Interior.

În prezent o renovare costă cât vrei tu! Noi am făcut o listă cu bugete și durate estimative, dar cel mai bine ne contactezi si iti facem o estimare gratuita de costuri.

Ce buget trebuie să alocați pentru mobilă, obiecte sanitare, de iluminat si de decor?

  • Garsonieră: buget recomandat de 12.000€, aproximativ 3 luni de implementare;
  • Apartament cu 2/3 camere: buget recomandat de 20.000€, aproximativ 4-5 luni de implementare;
  • Apartament cu 4 camere și 2 băi: buget recomandat de 35.000€ și 5-6 luni pentru implementare;
  • Case cu suprafață de la 120 mp: buget recomandat de 40.000€ și 6 luni pentru implementare;
  • Case cu suprafață de peste 200 mp: buget de peste 48.000€ și cel puțin 6 luni pentru implementare. 
Living colorat
Amenajare baie in culori indraznete

De reținut faptul că bugetul poate varia în funcție de stilul și conceptul proiectului, precum și de materialele alese etc. De asemenea, timpul de implementare poate fi influențat astfel:

^ dacă spațiul este nou sau deja construit, renovarea se va întinde pe o perioadă mai scurtă;

^ dacă apartamentul sau casa sunt vechi, renovarea poate dura mai mult în funcție de modificările aduse spațiului, acestea necesitând autorizări.

Specialiștii Artizone își doresc ca ideile tale să se contureze în timp util, de aceea colaborează cu peste zeci de furnizori și îți pun la dispoziție o varietate de modele care să vină în întâmpinarea tuturor dorințelor tale. Renovare inspirată!

Ti-a placut articolul si il consideri util si pentru prietenii tai? Share it!
Iti recomandam sa citesti si articolul Procesul de proiectare in designul de interior

© Copyright 2017-2020 arti-zone.ro