Oglinda Magica


La intersectia dintre designul de interior si tehnologie


Timp de citire ~ 2 minute. Enjoy!

Tehnologia este din ce in ce mai prezenta in zilele noastre iar noi credem ca trebuie sa ne ajute dar fara sa fie invaziva.  Este una din responsabilitatile noastre ca arhitecti si designeri de interior sa gasim solutia optima si estetica in acelasi timp.

Arhitectii de interior trebuie sa cunoasca mai multe detalii din domenii conexe asa cum este si tehnologia, astfel incat sa poata propune solutii integrate. 

Pozitionarea oglinzii pe holul casei face posibila vizibilitatea maxima a informatiilor pe care le afiseaza si in acelasi timp este utila atunci cand venim si plecam de acasa! Chiar e bine sa stii cum e vremea si daca esti imbracat corespunzator!

Oglinda magica sau oglinda inteligenta este in realitate un micro computer si un monitor, ascunse in spatele unei oglinzi. Rezultatul este un obiect cu dubla functionalitate: oglinda si panou cu informatii actualizate. 

Designul ei poate sa fie diferit ca aspect, forme si materiale. 

Magic mirror
Sursa imagine: magicmirror.builders

Informatiile afisate in oglinda pot varia in functie de dorintele tale, iar printre ele se numara: ora curenta, vremea actuala si predictia pentru urmatoarele zile, calendar, to do list, citate motivationale, glume, stiri, fotografii personale, fotografii celebre e.t.c.

Printre optiunile prin care poti avea propria ta oglinda magica se numara dakboard.com care este atat un furnizor de soft dar si echipament necesar. - nu stim daca livreaza in Romania, dar poti incerca. Beneficiul solutiei oferite de ei, este ca interfata se poate configura online de pe orice computer, iar setarile raman salvate in contul tau.

O alta solutie este sa iti construiesti singur oglinda iar ca software sa folosesti MagicMirror¬≤. Aici o sa gasesti probabil cea mai mare comunitate a constructorilor de oglinzi inteligente.

Ti-a placut articolul si il consideri util si pentru prietenii tai? Share it!

¬© Copyright 2017-2019 arti-zone.ro