Living de sarbatori


Unde si cum iti intampini oaspetii de sarbatori intr-un living mic?


Timp de citire ~ 4 minute. Enjoy!

Cred ca fiecare dintre noi ne-am lovit de aceasta problema la un moment dat in viata noastra, fie ca am fost gazde, fie ca am fost oaspeti.

Dar ce sa-i faci cand arhitectii de alta data au gandit proiectele apartamentelor cat mai mici dar cat mai multe. 

Cea mai frumoasa amintire este masa de 6 persoane care statea in mijlocul sufrageriei de Craciun si in restul anului langa un perete pe post de birou, plina cu carti si alte chestii.

design interior living de sarbatori
Sursa imagine: piata-az.ro

Multi clienti care detin un astfel de apartament isi doresc sa il faca un fel de camera 3 in 1. E clar ca trebuie o canapea cat mai mare si confortabila si zona de TV, dar ar fi ideal daca am gasit un loc de dining pentru cele 3-4 ocazii din an in care vin toate rudele. Trebuie ca zona de TV sau poate un alt perete, sa inglobeze si un dulap mareee pentru hainele care nu mai incap in dormitor si pentru carti, dar sa nu fie aglomerat!

Of, e greu cand ai la dispozitie un spatiu de 16 mp
(poate😊).
Din pacate nu le putem avea pe toate! Recomandarea mea este sa alegi amenajarea livingului pentru cele 362 de zile din an in care nu ai toate rudele invitate.

biblioteca in living
                      Sursa imagine: Pinterest

Ca arhitect de interior nu te pot lasa fara solutii si mai jos iti propun o serie de ideii pentru cele 3 zile de Sarboatoare!

decor de craciun masa

MASA este cea la care ne strangem sa mancam si sa povestim, iar acolo vom sta in mare parte a vizitei.
Ar trebui pozitionata astfel incat, daca cineva se retrage pentru un timp pe canapea, sa nu fie inoportunat de toti cei de la masa.
Poate fi pusa in centrul imaginar al camerei dar lasand loc liber la canapea si desigur de jur imprejurul ei.  

Sursa imagine: Pinterest

Daca nu este extensibila, dupa cina as propune sa o lipiti de un perete sau de o zona a mobilierului pe care nu il utilizati ca centrul camerei si zona de sedere (canapea , fotolii, scaune) sau fie cat mai libera pentru a va destinde la un pahar de amintiri.

Daca masa este extensibila, atunci aveti Super noroc si va disparea din peisaj cat se aprinde bradul!
Locul de sedere in majoritatea cazurilor este canapeau generoasa. Dar ce te faci cum atatia musafiri? Pe vremea mea, se luau cu imprumut si scaunele de la vecini.
Poti aduce taburetii din hol, poti scapa de hainele de pe scaunul din dormitor si sa-l aduci si pe acela in mijlocul actiunii iar pernele decorative de la canapea se pot aseza foarte bine pe covor pentru ceilalti oaspeti mai sprinteni si mai tineri.

Pofta buna si Sarbatori fericite!

Ti-a placut articolul si il consideri util si pentru prietenii tai? Share it!

© Copyright 2017-2019 arti-zone.ro