Amenajare interior Studio Vlog Culinar

Proiect Apartament trei camere+terasa

 ~ Studio culinar Gateste Usor + VIDEO etape proiect mai jos ~

~ Suprafata amenajata- 100 mp ~ Zona Vitan ~ Stil Contemporan ~
~ Foto Sabin Prodan ~

Acest proiect a fost o provocare, atat pentru noi ca arhitecti, cat si pentru cei implicati in Conceptul Gateste Usor pentru ca trebuia sa pornim de la functionaltitate catre estetic si sa incadram toate dorintele lor stranse de-a lungul anilor de Vlog. 
Zona principala de interes este Bucataria deschisa spre Living si Dining. Aici a trebuit sa concentram elemente interesante si despartitoare dar nu sufocante si sa nu limitam patrunderea luminii. 

Amenajarea de interior s-a concentrat pe aceste zone dar si terasa este complet schimbata, baile sunt total refacute iar dormitoarele sunt complet transformate. Pentru zona de dining am folosit ca elemente despartitoare un joc de chenare realizate din profile decorative diferite, vopsea decorativa si lavabil. Peste tot vom intalni culori precum verde, ocru, bejuri, negru si mult alb.
Mobilierul este realizat la comanda iar elementul surpriza este dat de cele trei hote pe care le intalnim in zona de bucatarie. Toate electrocasnicele au fost alese pentru performante dar si pentru aspect. Parcusul proiectului poate fi vizionat in episoadele speciale de pe vlog. 

Puteti urmari mai jos seria video cu toti pasii proiectului!