Amenajare interior Casa cu supanta Herastrau

Proiect Casa cu supanta

~ Suprafata amenajata-100 mp ~ zona Herastrau ~ Stil Modern ~
~ Arh. Lavinia P. ~ Arh. Alexandra C.~
Foto Sabin Prodan

Sa va povestim putin despre reamenajarea casei cu supanta
Am pasit intr-o casa foarte frumoasa, locuita de cativa ani dar care avea nevoie de o infrumusetare in anumite camere.

O parte din mobila s-a pastrat pentru ca era relativ noua si nu ne-a incurcat in procesul designului. Ne-am mulat dupa cerintele beneficiarilor si am propus combinatii de materiale si culori care sa ii satisfaca pe ambii. Holul l-am tratat cu o vospea decorativa cu stenciluri si un mobilier in nuante de cupru, dar fara a forta nota.

Livingul ne arata defapt inaltimea casei si ne-am folosit de supanta pentru a amplifica si mai mult puterea peretelui inalt. Am realizat o placare din mdf furniruit cu lemn de nuc. S-a lucrat si pe partea de lumini la modificari ca sa evidentiem mai bine fiecare zona. Livingul este unul foarte generos de aceea zona de dining este amplasata catre bucatarie si catre terasa. Pentru un efect de cinema, la geamuri avem draperii groase din catifea de culoare inchisa. Se face noapte intr-o clipa. Scara ne conduce catre zona de noapte unde avem mai multe dormitoare si bai. Dormitorul matrimonial este destul de mare. Pasiunea pentru muzica si chitarele ne-au ajutat sa realizam niste zone pe pereti unde sa le agatam pentru a fi mai usor utilizate si admirate.

Toata amenajarea s-a bazat pe aerul cald pe care ni-l ofera lemnul si nuantele de bej, am spart cu nuante de gri, albastru ocean si putin negru pentru echilibru si contrast. Este o casa foarte luminoasa si foarte primitoare, acum si cu putin spectacol!