Amenajare interior apartament Duplex

Proiect Apartament trei camere, Duplex

~ Light and wood ~

~ Suprafata amenajata-100 mp ~ Poseidon Residence ~ Stil Modern ~
~ Arh. Anda, Arh. Alex, Arh. Alexandra ~
~ Foto Sabin Prodan ~

Amenajarea acestui apartament tip duplex a fost extrem de frumoasa si solicitanta pentru ca am preluat proiectul de la stadiul de gri.

Beneficiarul si-a dorit o casa speciala in care sa se simta extrem de confortabil. Stilul in care am realizat toata amenajarea a fost o combinatie dintre modern,glam si elemente clasice.
Am folosit parchet stratificat de cea mai buna calitate, usi filomuro; mobila, canapeaua si patul au fost realizate pe comanda. Am folosit placare de lemn in zona de hol de la dormitoare, usile sunt tot din lemn si placari de oglinda, realizand astfel un joc de texturi si reflexii.

Lamelele de la scara au fost montate in unghi ca lumina care patrunde printre ele sa creeze un joc de volume. Ne-am concentrat in zona de living pe culori calde, neutre iar petele de culoare sunt tabloul de muschi si licheni si tapetul cu flori.
Zona de dormitoare este una in care am folosit placarea de lemn, albastru, verde si elemente de accent aurii, care se regasesc peste tot in designul apartamentului. Baile au placaje deosebite care intregesc nevoile clientului dar si linia estetica a designului de interior.

Adresa

Bucuresti, S1, Calea Victoriei nr. 210, Mansarda