Amenajare interior apartament High-Tech

~ Suprafata amenajata - 70 mp ~ Herastrau ~ Stil Modern ~
~ Arh. Alexandra C. proiectare si implementare ~
Foto Sabin Prodan

Amenajarea apartamentului a pornit de la iluminat si apoi am realziat tot conceptul in jurul luminii. Proprietarul si-a dorit foarte mult ca in casa sa fie multa lumina indirecta, culori prafuite si finisaje speciale.

In acest apartament am lucrat cu un buget generos care ne-a permis sa punem parchet stratificat, usi de cea mai buna calitate cu manere special alese cu sticla neagra. Usa de la bucatarie este o usa speciala, glisanta, care a fost premiata RedDotAward. Am folosit lemn masiv in dormitor realizand lamele aplicate individual, elemente speciale care au fost replicate usor diferit sa deserveasca o instalatie pentru hol, cuiere si aplicele la dormitor.
Toata amenajarea de interior este o imbinare perfecta intre nonculori, suprafete tapitate din catifea, lemn, vopsea decorativa, lumina indirecta, mobilier la comanda si proiectele speciale din lemn. S-au folosit finisaje premium, sisteme inteligente precum intrerupatoarele cu touch, cateva usi de mobilier care se ridica si se inchid singure si multa pasiune.