Amenajare interior Glam

~ Suprafata amenajata- 70 mp ~ Stil Classy-Modern, Glamourous ~
~ Arh. Lavinia P.  ~ Arh. Alexandra C. ~
Foto Sabin Prodan

Un apartament ca in filme. 
Spatiul a fost transformat dintr-un apartament banal, intr-o minunatie in care te bucuri de fiecare coltisor. Cea mai mare interventie a fost daramarea peretelui dintre bucatarie si living pentru a crea un spatiu fluid si luminos. De asemenea am vrut ca atunci cand intri in casa sa avem un capat de perspectiva si o imagine frumoasa, nu doar o simpla usa alba. De aceea am recompartimentat zona de hol cu bucatarie si credem ca s-a meritat. Peretele dat jos era complet nestructural si nu am afectat in niciun fel structura blocului.

Beneficiara si-a dorit o amenajare calda, in nuante pastel si cu accente lucioase, aurii, argintii si oglinda. Am adaugat accente de gri si putin negrupentru dramatism.
Dormitorul a fost gandit cu o depozitare cat mai generoasa dar am realizat frezari in usile dulapului pentru a insera oglinda. Astfel am marit vizual intreaga camera.
Am ales sa schimbam placajele ceramice si sanitarele in baie si pe hol Parchetul si intrerupatoarele au fost schimbate si ele. Mozaicul metalic auriu este piesa de rezistenta.
Livingul este destul de generos de aceea am creat aici zona de dining. Am inserat un semineu care este incastrat in marmura.
Peretii sunt tratati cu vospea decorativa si cu tapet iar patul, canapeaua si taburetul sunt realizate la comanda din catifea premium. Tot mobilierul si usile glisante au fost personalizate special pentru acest proiect. 
Amenajarea de interior cu accente glam dar pe sufletul nostru!